Connection has lost...
Instellingen: gesproken tekst language

(Aankomende) docenten

Wilt u als docent meer doen met cultuurverschillen, diversiteit, pestgedrag of discriminatie op uw school? Samen met uw docententeam kijken naar hoe gewerkt kan worden aan een prettige leeromgeving voor iedereen? Art.1 Midden Nederland (Art.1 MN) biedt nu ook trainingen en workshops voor (aanstaande) docenten en docententeams.

Deze workshops en trainingen kunnen op maat worden gemaakt voor MBO- en HBO-opleidingen, om studenten sensitief te maken voor diversiteit in hun (toekomstige) werkveld en/of hen handvatten te bieden bij vermoedens van (stage)discriminatie. Onze trainingen zijn ook in combinatie met elkaar te boeken, zo kunnen we dieper ingaan op uw vragen.

Neemt u contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Wij maken onze trainingen bijna altijd op maat voor uw organisatie en doelgroep. Wilt u extra aandacht besteden aan een thema dat te maken heeft met vooroordelen en discriminatie? Heeft u een specifieke casus of vraag waar u met uw team mee aan de slag wilt? Laat het ons weten! In veel gevallen kunnen we onze trainingen hierop aanpassen.

Interesse?
Voor meer informatie of het inplannen van een training kunt u contact opnemen met onze afdeling Educatie  via 030 – 232 86 66 of stuur een e-mail naar info@art1mn.nl

Ongelijke behandeling kan voorkomen op veel verschillende gronden en terreinen. Voor meer informatie klik op de button: