Connection has lost...
Instellingen: gesproken tekst language

Weerbaarheid en assertiviteit training voor HRM en recruiters (online)

Accountmanagers, HRM en recruiters stuiten soms op weerstand van opdrachtgevers met betrekking tot het accepteren van kandidaten die afwijken van het gemiddelde of gewenste profiel. Wanneer kandidaten behoren tot minderheidsgroepen worden zij soms gezien een ‘bedrijfsrisico’ en worden ze op basis van stereotypering gekwalificeerd als geen goede werknemers.

Tijdens de training behandelen we verschillenden aspecten van diversiteit en vragen zoals: hoe overtuig ik mijn klanten van de meerwaarde van diversiteit? Hoe ga ik om met klanten die vasthoudend zijn in hun wens voor wettelijk niet toegestane selectiecriteria? En: hoe ontdek ik bij een divers aanbod van cliënten de kwaliteiten die matchen met de vraag van de klant?

De competenties, vaardigheden, gedrag en mind-set van assertiviteit en weerbaarheid worden in details besproken tijdens deze training.

Je leert hoe je op een rustige manier voor jezelf op kunt komen en tegelijk tijd de rechten van de anderen respecteert. Je bent in staat om je behoeftes, gedachten en gevoelens open, eerlijk en direct te uiten. Verder verdiepen wij in ons middels een aan aantal modellen in sub-assertief gedrag, assertief gedrag en agressief gedrag. Tot slot geven wij handvatten over hoe jij jouw verantwoordelijkheid neemt, jezelf open en transparant opstelt en energie en zelfvertrouwen uit.

 
Tijdsduur:
90 min

Deelnemers:
maximaal 10