Connection has lost...
Instellingen: gesproken tekst language

Uitnodiging 10/12: Mensenrechtendiner Utrecht

14-11-2018
Op maandag 10 december a.s., de Internationale Dag van de Mensenrechten, bestaat de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens 70 jaar. Daarom organiseert de Utrechtse Mensenrechtencoalitie, in samenwerking met Art.1 Midden Nederland, Gemeente Utrecht en Het Huis Utrecht, een diner met een bijzonder programma. Mensen en organisaties die zich in Utrecht inzetten voor Mensenrechten nodigen we hiervoor van harte uit!

Aan tafel blikken we terug op 70 jaar mensenrechten en we kijken vooruit. Wat betekenen Mensenrechten voor de toekomst? Hoe zetten we ze op eigentijdse wijze lokaal in?

Voor verrassing en verdieping van het gesprek zorgen onder anderen: wethouder Linda Voortman, mensenrechtenactivist, schrijver en oud-politicus Boris Dittrich, schrijver Babah Tarawally, Utrechter Youssra Erachidi, rapper Jermain Bridgewater, comedian Soula Notos, de dansers van Underdogz-Utrecht Crew en de verbinders van
Zacht Zand. De avond wordt muzikaal begeleid door Catching Cultures Orchestra.

Het Mensenrechtendiner Utrecht begint om 18:00 uur en duurt tot 22:00 uur. U bent vanaf 17:30 uur welkom in Het Huis Utrecht (Boorstraat 107, 3513SE Utrecht).

Het belooft een mooie avond te worden en we hopen dat u erbij bent! U kunt zich vanaf nu aanmelden via deze link: https://bit.ly/2B3YfLO Aanmelden kan tot 3 december a.s., en is verplicht. Per organisatie zijn er twee plaatsen aan tafel beschikbaar.

Zie het Facebook-evenement en www.humanrightsutrecht.nl voor meer informatie over het programma, de sprekers en de acts. Graag tot ziens op maandag 10 december!