Connection has lost...
Instellingen: gesproken tekst language

Uitnodiging 27/10: Lancering Bitterzoete route

17-01-2018
Op zaterdag 27 oktober a.s. is de lancering van de Bitterzoete Route in Utrecht. De Bitterzoete Route is een straatnamenwandeling in de Utrechtse wijk Lombok met het doel te informeren, de bewustwording te vergroten en het gesprek op gang te brengen over de koloniale geschiedenis.

De afgelopen maanden is door de werkgroep Gepeperde Straten (bestaande uit o.a. wijkbewoners, Art.1 Midden Nederland, Universiteit Utrecht, Gemeente Utrecht en een aantal mensen op persoonlijke titel) hard gewerkt aan het realiseren van de route, beschrijvende teksten en de website. In het bijzijn van wethouder Linda Voortman zal de Bitterzoete Route deze middag worden gelanceerd met inhoudelijke en muzikale bijdragen van o.a. Yvette Kopijn en Johan Munster. Het programma in Restaurant Levantine (Moskeeplein 87, Utrecht) start om 13.00 uur, maar de locatie is vanaf 12.30 uur open.

Wilt u bij de lancering aanwezig zijn? Dat kan! Aanmelden is verplicht en kan uiterlijk tot 24 oktober a.s. Dit kan d.m.v. het sturen van een e-mail naar info@art1mn.nl o.v.v. ‘Lancering Bitterzoete Route’ en vermeldt hierbij naam/namen en evt. een organisatie.