AANVRAAG ON THE ROAD

On The Road in uw gemeente

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. We nemen binnen enkele dagen contact met u op voor nadere afstemming.

Naar de projectpagina On The Road

Aanvraag ART.1 MN On The Road

Samen met het Team van Art.1 Midden Nederland in gesprek met inwoners van uw gemeente over discriminatie, over uitsluiting en wat we daar samen aan kunnen doen.
Contactpersoon Gemeente(Vereist)

In plannen 'On the Road'

Geef aan in welke periode en op welke dag/dagen u een On the Road activiteit wilt organiseren. Dit kan zowel binnen (in bibliotheek of buurthuis) of buiten (gekoppeld aan een marktdag). Let op! In verband met de veiligheid van het team worden de buitenactiviteiten aan marktdagen of andere publieke activiteiten waarop toezicht en veiligheid is gegarandeerd.
Periode(Vereist)
In de maanden April, Mei, Juni en September kan OTR, als de weersomstandigheden het toestaan, op een buitenlocatie (markt) worden georganiseerd. In de maanden Februari, Maart, Oktober en November vindt OTR binnen plaats.
Dag(Vereist)
Geef aan welke dag uw voorkeur heeft. Let op! Buiten activiteiten zijn altijd gekoppeld aan een marktdag. Kies dus alleen dagen waarop binnen uw gemeente een markt wordt gehouden/
Dagdeel(Vereist)

Locatie

In de zomermaanden (april, mei, juni, september) organiseren we, als de weersomstandigheden het toestaan, de OTR activiteiten bij voorkeur buiten. Om de veiligheid van ons team te garanderen doen we dat uitsluitend op officiële marktdagen of aansluitend bij publieke activiteiten waar toezicht en veiligheid zijn gewaarborgd. In de wintermaanden (februari, maart, oktober, november) organiseren we de OTR activiteiten uitsluitend binnen (bibliotheek, buurthuis, cultureel centrum e.a)
Naam van de locatie
Adres
Naam contactpersoon locatie

Deelnemers vanuit de Gemeente

Geef aan welke wethouder en/of beleidsmedewerkers Sociaal Domein namens de gemeente aanwezig zijn bij de On The Road bijeenkomst.
Naam
Naam
Naam

Aanvullende informatie

Vermeld onderstaand eventuele bijzonderheden of speciale verzoeken.
FieldLAB Discriminatie & Uitsluiting
Heeft u gekozen voor een ochtendsessie van Art.1MN On the Road, combineer dit dan met een FieldLAB voor gemeentelijke medewerkers of maatschappelijk partners in de middag.