Nieuwe ‘Train de Trainer’ sessies Inclusiecoaching

Gepubliceerd op:

door

Categorie:

Tags:

Deelname Inclusiecoaching trainingen tot 1 juni 2023- onder voorwaarden- gratis

Maandag 24 april starten we een nieuw ‘Train de Trainer’ cyclus Inclusiecoaching. Een week vol met intensieve, inspirerende en vaak ook confronterende trainingen en hand-on oefeningen.

Train de Trainer sessie InclusieCoaching Art.1 Midden Nederland

Leer in 5 dagen alle in’s & outs van Inclusiecoaching, de basis voor trainers. Een intensieve training van 5 aaneengesloten dagen waarin u de kracht en impact van Inclusiecoaching leert toepassen binnen uw organisatie en werkveld. Maximaal 20 deelnemers

Inclusiecoaching - werken aan diversiteit & inclusie in de wijk

Onder begeleiding van het team Inclusiecoaching van Art.1 Midden Nederland leer je de in’s en outs van deze nieuwe methodiek gebaseerd op internationale methodes van conflicthantering, de narratieve methode en kritische reflectie. Met deze methode ontwikkel je een basishouding met vaardigheden die ervoor zorgt dat je onderdrukkende systemen gaat doorzien, door conflicten kunt navigeren en tot nieuwe werkwijzen komt. Zo kunnen, als individu, als groep en als gemeenschap, patronen worden doorbroken die schade en trauma veroorzaken.

Voor wie?
Vrijwilligers en professionals vanaf 18 jaar die zichzelf zien als verbinders en op zoek zijn naar instrumenten en handvaten om vooral de moeilijke gesprekken te kunnen blijven voeren en het dialoog in de eigen gemeenschap levend te houden.

Waar & Wanneer?

De ’train de trainer’ sessies Inclusiecoaching worden gegeven bij SDGHub Nederland op het Stationsplein 16, in Amersfoort. De training start om maandag 24 april en wordt op vrijdag 28 april afgesloten.

Tot 1 juni 2023 is deelname aan de training gratis 
voor mensen werkzaam in de provincie Utrecht. Wel verplicht u zich tot deelname aan alle trainingssessies. 

Meer informatie op de website van het Netwerk Inclusiecoaching.nl