Training Samen op school – Diversiteit & respectvolle omgangsvormen

Meer doen met cultuurverschillen, diversiteit, pestgedrag of discriminatie op je school

Korte samenvatting

​​Regels zijn regels, toch? Helaas zijn omgangsregels niet voor iedereen even vanzelfsprekend. De regels op school sluiten niet altijd aan bij hoe leerlingen zich thuis behoren te gedragen of hoe zij met elkaar omgaan buiten school. En deze normen kunnen weer afwijken van wat jij als docent gewend bent.

In de training ’Samen op school’ bieden we je inzicht in verschillende perspectieven op respectvolle omgang in de school-, straat- en opvoedingscultuur van jongeren en onderzoek je als team omgangsvormen die voor iedereen respectvol zijn, met aandacht voor de diversiteit op school en in je team.

De training ‘Samen op school – Diversiteit en respectvolle omgangsvormen’ is een intensieve training van minimaal 4 uur waaraan maximaal 15 personen kunnen deelnemen. Het minimum aantal deelnemers is 6 personen.

De training wordt op locatie gegeven

Thema’s
omgangsregels, opvoeding, straatcultuur, diversiteit, respect

Doelgroep
(Aankomende) docenten, hulpverleners, gezinswerkers, jongerenwerkers 

We informeren je graag over de uitgebreide educatie en trainingsmogelijkheden. Vul svp onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We nemen dan ter verdere afstemming op korte termijn contact met je op.

Naam(Vereist)
Trainingen & opleidingen
Ik ontvang graag meer informatie over de volgende trainingen / workshops”