Training Samen leren – Diversiteit & didactische werkvormen

culturele en sociaal-economische achtergrond beïnvloeden leerstijl en -behoefte. Leer hoe leerlingen aan te spreken en uit te dagen

Korte samenvatting

Niet alle kinderen leren op dezelfde manier. Ze verschillen in niveau, aandachtsspanne, leerstijl. Dat vraagt om diverse didactische werkvormen. Ook verschillen in culturele en sociaaleconomische achtergrond beïnvloeden de leerstijlen en leerbehoeftes van je leerlingen. In deze training leer je meer over de impact van de verschillen en maak je kennis met didactische werkvormen die je kunt inzetten om leerlingen van diverse achtergronden aan te spreken en uit te dagen.

culturele en sociaal-economische achtergrond beïnvloeden leerstijl en -behoefte

In de training ’Samen Leren’ bieden we je inzicht in hoe culturele en sociaal-economische achtergrond van invloed zijn op leerstijl en -behoefte. Leer hoe leerlingen aan te spreken en uit te dagen

De training ‘Samen leren – Diversiteit & didactische werkvormen’ is een intensieve training van minimaal 4 uur waaraan maximaal 15 personen kunnen deelnemen. Het minimum aantal deelnemers is 6 personen.

De training wordt op locatie gegeven

Thema’s
omgangsregels, opvoeding, straatcultuur, diversiteit, respect, sociaal-economische achtergronden, leerstijl

Doelgroep
(Aankomende) docenten, hulpverleners, gezinswerkers, jongerenwerkers 

We informeren je graag over de uitgebreide educatie en trainingsmogelijkheden. Vul svp onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We nemen dan ter verdere afstemming op korte termijn contact met je op.

Naam(Vereist)
Trainingen & opleidingen
Ik ontvang graag meer informatie over de volgende trainingen / workshops”