‘De Melder Centraal’ Campagnematerialen

Gepubliceerd op:

door

Categorie:

, ,

Tags:

Op 21 maart, Internationale Dag tegen Discriminatie en Racisme, lanceerde Art.1MN | Discriminatie.nl Provincie Utrecht een nieuwe campagne, “De Melder Centraal”. Het is een krachtig signaal van gelijke behandeling en solidariteit Deze campagne, plaatst de stem van degenen die discriminatie ervaren in het middelpunt van de aandacht, een cruciale stap in de voortdurende strijd voor gelijkheid en rechtvaardigheid.

“De Melder Centraal” benadrukt de essentiële rol van individuen die de moed hebben om discriminatie te melden en brengt hun verhalen naar voren, met als doel bewustwording te vergroten, solidariteit te versterken en actie te ontketenen. Deze campagne nodigt iedereen uit om deel te nemen aan een beweging die niet alleen luistert naar de stemmen van degenen die onrechtvaardigheid ervaren, maar ook actief streeft naar verandering.

We nodigen individuen, organisaties en gemeenschappen uit om de campagne te ondersteunen door de boodschap en de campagnematerialen via hun eigen communicatiekanalen te verspreiden.

Voor meer informatie en overleg kunt u contact op nemen met:
Paul van Heel, p.vanheel@art1mn.nl, 0630388235

Campagne Teksten en #

Onderstaande teksten en #hashtags kunt u gebruiken voor de posts op uw eigen kanalen.

De Melder Centraal plaatst de stem van degenen die discriminatie ervaren in het middelpunt van de aandacht, een cruciale stap in de voortdurende strijd voor gelijkheid en rechtvaardigheid.

Samenwerken aan een maatschappij waarin iedereen gelijk en met respect wordt behandeld staat nog onverminderd centraal. Een daadkrachtige bestrijding van discriminatie, racisme en uitsluiting is noodzakelijker dan ooit. Als het dus gaat over werken aan gelijke behandeling is er echt nog wel wat werk te doen. Het zijn de verhalen die in het licht staan vanuit een perspectief dat nog te vaak in het donker achterblijft. De melder. Wat deed het melden van discriminatie en doet het nu?  

Luister naar de verhalen van de mensen die juist in het licht staan en zich nooit laten vangen door het donker. Luister naar de melders

#MelderCentraal #StopDiscriminatie #StopUitsluiting #MeldenHelpt #JuistNu

———

Campagevideo De Melder Centraal

U kunt onderstaande campagne video publiceren op uw eigen websites en social mediakanalen door de vimeo url https://vimeo.com/925798779 op te nemen in een post of te embedden op uw website.

Beeldmateriaal

Voor opname in een social mediapost of pagina kunt u gebruik maken van onderstaande visuals. Klik op de illustratie om deze openen op een nieuw tabblad en sla de illustratie op of download het zip-bestand met alle beelden.

Roll up banners

Bovenstaande campagnebeelden zijn ook beschikbaar als roll up banner.
Download hier het zipbestand met productie PDF’s.