Kracht van de Stem: Lancering van ’De Melder Centraal’ campagne

Gepubliceerd op:

door

Categorie:

, , ,

Tags:

“Kracht van de Stem: Lancering van ’De Melder Centraal’ campagne Roep om actie op Internationale Dag tegen Discriminatie en Racisme”

Op deze Internationale Dag tegen Discriminatie en Racisme, lanceert Discriminatie.nl Provincie Utrecht een nieuwe campagne, een krachtig signaal van gelijke behandeling en solidariteit: “De Melder Centraal”. Deze campagne, gericht op het plaatsen van de stem van degenen die discriminatie ervaren in het middelpunt van de aandacht, is een cruciale stap in de voortdurende strijd voor gelijkheid en rechtvaardigheid.

“De Melder Centraal” benadrukt de essentiële rol van individuen die de moed hebben om discriminatie te melden en brengt hun verhalen naar voren, met als doel bewustwording te vergroten, solidariteit te versterken en actie te ontketenen. Deze campagne nodigt iedereen uit om deel te nemen aan een beweging die niet alleen luistert naar de stemmen van degenen die onrechtvaardigheid ervaren, maar ook actief streeft naar verandering.

Door de lancering van “De Melder Centraal” campagne vandaag, op de Internationale Dag tegen Discriminatie en Racisme, roepen we op tot eenheid in de strijd tegen discriminatie in al zijn vormen. We nodigen individuen, organisaties en gemeenschappen uit om samen te werken aan een toekomst waar gelijkheid en rechtvaardigheid voor iedereen vanzelfsprekend zijn.

De campagne is bedacht en ontwikkeld door Filmmacht en wordt online ingezet waarbij de ervaringen van de melders een centrale rol krijgen.