Training ‘Interculturele communicatie en verborgen dynamieken’

Korte samenvatting

Training voor professionals uit alle werkvelden. Zichtbare en onzichtbare dynamieken die een belangrijke rol spelen bij het communiceren met mensen uit verschillende culturen

De focus van deze training ligt in de zichtbare en onzichtbare dynamieken die een belangrijke rol spelen bij het communiceren met mensen uit verschillende culturen. De misverstanden die kunnen ontstaan door non-verbale communicatie, interpretaties, mentale programmering en behoeftes. Verder besteden wij aandacht aan de communicatie vaardigheden, competenties, kennissen en houdingen. Er is gelegenheid om je eigen ervaringen, casussen en vragen in te brengen en uitgebreid te bespreken.

De training ‘Interculturele communicatie en verborgen dynamieken’ is een intensieve training van een dagdeel waaraan maximaal 10 personen kunnen deelnemen. Het minimum aantal deelnemers is 6 personen.

De training wordt afgestemd op uw organisatie en beroepspraktijk. De training kan zowel bij Art.1 Midden Nederland of op uw eigen locatie worden gegeven.

Doelgroep

Training voor professionals uit alle werkvelden; Hulpverleners, gezinswerkers, jongerenwerkers van Buurtteam die met mensen uit verschillende culturen werken.

We informeren je graag over de uitgebreide educatie en trainingsmogelijkheden. Vul svp onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We nemen dan ter verdere afstemming op korte termijn contact met je op.

Naam(Vereist)
Trainingen & opleidingen
Ik ontvang graag meer informatie over de volgende trainingen / workshops”