PINKPANEL 2019: Doe mee met onderzoek veiligheidsgevoel LHBTIQ+

Gepubliceerd op:

door

Categorie:

,

Tags:

Vanaf nu is het mogelijk om PinkPanel 2019 in te vullen. Deze enquête meet het veiligheidsgevoel van lesbische, homoseksuele, biseksuele, trans- en intersekse (LHBTI) personen in de provincie Utrecht. Met de resultaten van PinkPanel worden gemeenten geadviseerd en geïnformeerd over thema’s als seksuele en genderdiversiteit op de arbeidsmarkt, in de buurt, het uitgaansleven en zorg & welzijn.

Art.1 Midden Nederland, COC Midden Nederland en gemeente Utrecht doen jaarlijks onderzoek naar ervaringen van (on)veiligheid, discriminatie en intolerantie tegenover de LHBTQI+ community. Met de resultaten van PINKPANEL worden gemeenten geadviseerd over thema’s als seksuele en gender diversiteit op de arbeidsmarkt, in de buurt, het uitgaansleven en zorginstellingen.

Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen, is het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen de enquête invullen. Het invullen kan tot half november. We verwachten de resultaten begin december te kunnen presenteren. Invullen van de enquête neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

In 2018 hebben we ook een PinkPanel enquête gehouden. Bekijk de resultaten van het Pinkpanel Onderzoek 2018